Electrogrup intră pe piața construcțiilor din București, cu un proiect rezidențial dezvoltat de Nusco Imobiliara, în valoare de 5,6 milioane de euro

 In News

București, 22 ianuarie 2020 Electrogrup, companie membră a grupului E-INFRA, anunță demararea lucrărilor pentru faza trei a proiectului rezidențial CITTA’ Residential Park,  dezvoltat de Nusco Imobiliara, unul dintre cei mai mari operatori de profil din România, în valoare de peste 5,6 milioane de euro.

„Experiența noastră demonstrată în proiectele de construcții din România și alte state  europene este pusă în valoare de primul proiect din București al companiei. Demarăm, alături de partenerul nostru Nusco Imobiliara, un proiect de amploare, cu o suprafață de aproximativ 5.500 de metri pătrați utili, ce constă intr-o clădire rezidențiala cu 11 etaje și două niveluri subterane, parte a unuia dintre cele mai importante complexe rezidențiale din regiunea estică a Capitalei”, declară Costin Schmidt, Director Comercial Electrogrup.

Lucrările au pornit în luna ianuarie 2020, iar durata acestora este estimată la un an. Suprafața construită desfășurată depășește 13.100 de metri pătrați, iar clădirea va găzdui 94 de apartamente cu două și trei camere. Subsolul va fi alocat, integral, locurilor de parcare pentru locatari,  boxelor și adăpostului halei .

„În anul 2020, vom completa ultima etapă pentru ansamblul CITTA’ Residential Park și vom lansa un nou proiect de anvergură, cu peste 500 de apartamente în zona de nord a Capitalei”, anunță Michele Nusco, Președinte, Nusco Imobiliara.

Situat în Sectorul 2, cu acces facil din Șoseaua Pantelimon, în apropiere de puncte de interes precum Mega Mall sau National Arena, proiectul va include și amenajări exterioare ce vor consta în spații verzi și locuri suplimentare de parcare. Până în prezent, au fost dezvoltate două etape, cu 380 de apartamente livrate până în 2019, iar ansamblul rezidential va fi completat cu încă 94 de apartamente, din cea mai nouă clădire.

Electrogrup a dezvoltat, ca Antreprenor General, proiecte complexe în mai multe sectoare de construcții, în România și în afara granițelor, în țări precum Germania, Polonia, Belgia sau Olanda. Astfel, compania contribuie la acoperirea nevoii naționale de construcție de infrastructură durabilă, pe lângă contribuția în domeniile sale de activitate consacrate – energetic și telecomunicații.

Electrogrup este și unul dintre cei mai activi furnizori de soluții Smart City la cheie pentru administrații publice și companii private. Recent, compania a început dezvoltarea unui parcări supraetajate, dotată cu soluții Smart, în Oradea, precum și amenajarea pistei și balizajului pentru Aeroportul Ghimbav-Brașov.

Despre Nusco Imobiliara

Societatea Nusco Imobiliara se numără printre cei mai mari operatori imobiliari din România. Societatea își propune să dezvolte importante zone urbane, prin proiectarea și construirea unor ansambluri rezidentiale, clădiri de birouri și parcuri comerciale concepute modern, inspirate din principiile de calitate si sustenabilitate a mediului inconjurator. Nusco Imobiliara realizează, de asemenea, investiții în sectorul retail, birouri și complexe turistice și pe piața europeană. Compania a câștigat rolul de jucător de referință în dezvoltarea imobiliară în Bucuresti. Nusco Imobiliara realizează în nume propriu management-ul și promovarea imobilelor aflate în proprietatea sa, pentru îmbunătățirea constantă a performanței investițiilor.

Despre Electrogrup

Începând cu 1997, Electrogrup oferă și sprijină parteneriate pe termen lung pentru proiecte de construcții în diverse domenii. Compania oferă servicii de infrastructură energetică, de telecomunicații, construcții civile și smart city, fiind un susținător activ al evoluției și creșterii calității vieții printr-o infrastructură modernă și de calitate.

Electrogrup SA face parte E-INFRA, grup de cinci companii active în domeniul infrastructurii de energie și telecomunicații, alături de Netcity Telecom SRL, Direct One SA, Nova Power & Gas SRL și WESEE SRL, care reunesc, în prezent, peste 600 de angajați și au generat o cifra de afaceri consolidată, la nivelul anului 2018, de peste 110 milioane de euro. Mai multe informații sunt disponibile pe www.electrogrup.ro și www.e-infra.ro.

 

 

 

 

 

Start typing and press Enter to search