Despre

Astazi, tehnologia ofera controlul, fiind dependenta totusi de infrastructura.

Retelele de fibra optica si energie electrica, conductele de petrol, gaze naturale si apa curenta sunt piloni principali ai economiei moderne.

Infrastructura activeaza comertul, sustine dezvoltarea afacerilor, faciliteaza accesul oamenilor catre locurile de munca si creeaza oportunitati pentru comunitati.

Aici intervine rolul
nostru

Noi acceleram factorii ce sustin o viata buna, libertate si prosperitate pentru oameni, prin extinderea si modernizarea infrastructurii pentru energie si telecomunicatii de inalta calitate.

Pentru a atinge acest scop, Grupul E-INFRA si-a diversificat investitiile si expertiza in domeniul integrarii si al operarii de infrastructura de telecomunicatii, productia de energie verde, operarea si integrarea de infrastructura energetica si infrastructuri civile.

Viziune

Sustinem o viata buna pentru oameni prin asigurarea
infrastructurii moderne necesare.

Misiune

Extragem valoare din infrastructurile
moderne prin extinderea continua a
investitiilor si a expertizei, care sustin
cresterea si cresc calitatea vietii.

Valori

Valorile noastre sunt busola actiunilor
noastre si descriu felul in care abordam
tot ceea ce facem.

Ce facem, facem bine

Pretuim rezultatele muncii noastre si imbratisam cultura lucrului bine facut.

Stim ca a-ti dori nu e suficient. Alegem sa actionam.

Sustinem cultura antreprenoriala, incurajam dorinta de dezvoltare, initiativa si ownership-ul.

Incredere. Integritate. Transparenta.

Construim parteneriate pe termen lung cu clientii nostri pentru a lucra si a ne bucura de un progres valoros impreuna.

Grupul E-INFRA

Echipa

Teofil Muresan
Teofil Muresan
Fondator, Presedintele Consiliului de Administratie si CEO
Teo este un antreprenor experimentat cu o pasiune pentru sectoarele infrastructurii de telecomunicații și de inginerie […]
Marian Pantazescu
Marian Pantazescu
Actionar si Membru in Consiliul de Administratie
Anterior pozitiei actuale de CEO al Grupului, Marian a fost Președintele Direct One. De asemenea, din […]
Simion Muresan
Simion Muresan
Actionar si Membru in Consiliul de Administratie
Simion conduce proiectele de infrastructură civilă ale grupului. El s-a alăturat fratelui său Teofil în 1997 […]
Adrian Racasan
Adrian Racasan
CEO Netcity
Adrian Racasan s-a alăturat echipei Netcity în 2012 și a fost Chief Executive Officer al Netcity […]
Adina Calfa
Adina Calfa
Group General Counsel, E-INFRA
Adina Calfa este unul dintre cei mai influenți Legal Manageri din Romania si un profesionist cu recunoastere internationala in
Teodor Babut
Teodor Babut
Operations Director of Electrogrup
Dupa ce a condus WESEE timp de 3 ani, Teodor Babut este acum Director Operational la Grupului, ocupand in paralel functia de Director General Adjunct al Electrogrup […]
Samar Ionita
Samar Ionita
CEO, Nova Power & Gas

Are o experiență profesională de peste 15 ani în sectorul bancar și în cel al telecomunicațiilor, cu focus în zonele de marketing și management de proiecte. Înainte de a se alătura grupului E-INFRA, a făcut parte din echipa Orange România și anterior Alpha Bank România, coordonând cu succes o serie de proiecte strategice.

Samar s-a alăturat grupului la începutul anului 2021 iar în prezent ocupă funcția de Director General al Nova Power & Gas.

Andrei Muresan
Andrei Muresan
Deputy CEO, Nova Power & Gas

Având un master în Management și Finanțe obținut în cadrul London Business School, Andrei este cel mai nou membru al echipei de management a grupului E-INFRA. În ultimii ani a facilitat legătura grupului cu mediul de afaceri britanic, promovând serviciile E-INFRA prin strategii de marketing inovatoare. În prezent Andrei ocupă funcția de Director General Adjunct al Nova Power & Gas.

Mircea Bica
Mircea Bica
CTO, Nova Power & Gas
Mircea a preluat rolul actual în ianuarie 2016, după ce a lucrat mai multi ani în […]
Gianina Pelea
Gianina Pelea
CEO Direct One
Cu o experienta de peste 15 ani in piata locala si europeana de telecom, atat in sfera tehnica cat si in cea de reglementare, Gianina Pelea are o ințelegere profunda a sectorului telecomunicatiilor.
Nicole Petrina
Nicole Petrina
HR Director, E-INFRA

Nicole Petrina este primul membru internațional din cadrul echipei de leadership E-INFRA. Cu aproape 20 de ani de experiență internațională, lucrând în diverse companii din Statele Unite ale Americii, traseul ei este special prin faptul că și-a petrecut prima jumătate a cerierei în dezvoltarea afacerilor, strategie și finanțe, înainte de a își descoperi adevărata chemare în domeniul resurselor umane, lucrând pentru a alinia planul de creștere al afacerilor cu strategia de dezvoltare profesională a angajaților. Înainte de a intra în HR, Nicole a petrecut câțiva ani în investment banking în echipa Global Power and Utilities din cadrul Barclays din New York. În anul 2010, Nicole s-a alăturat echipei Barclays Global HR cu sediul in New York, fiind responsabilă de implementarea proiectelor strategice în coordonare între diviziile și regiunile de afaceri ale companiei.

De asemenea, Nicole deține un MBA în cadrul Cornell University din New York, unde a fost membru Park Leadership Fellow.

Nicole va coordona echipa de HR a grupului, preluând responsabilitatea de a ajuta cei peste 600 de angajați ai noștri către creșterea performanțelor de echipă și individuale, precum și de a ghida cultura organizațională E-INFRA.

Raluca Ceascai
Raluca Ceascai
CEO, Electrogrup

Raluca Ceascai este un profesionist cu o bogată experiență în industrie și o cunoaștere îndeaproape a companiilor noastre. Ea s-a alăturat echipei Electrogrup în urmă cu 15 ani, în anul 2006, și a ocupat de-a lungul timpului poziții de management, de Director Financiar în cadrul Electrogrup și Director Financiar al grupului E-INFRA. Expertiza ei acoperă operațiuni financiare, atât la nivel național cât și la nivel internațional. Începând cu septembrie 2021, Raluca a ocupat poziția de Deputy CEO al Electrogrup, iar din martie 2022 a devenit CEO al companiei.

De asemenea, Raluca este absolventă a EMBA-ului Universității Hull din UK.

Contact

ELECTROGRUP INFRASTRUCTURE S.A.
ROONRC J40/21132/2017
CUI 38647188
J40/21132/2017,

Bld. Poligrafiei, Nr. 1A, 013704
Etaj 19, cladirea Ana Tower, Sector 1,
Bucureşti, Romania

Telefon: +40 31 106 52 70
Email: contact@e-infra.ro

Google Maps
Download direction

Start typing and press Enter to search