E-INFRA isi dezvolta echipa de management: Marius Ghica preia rolul de CFO iar Olga Melihov se alatura holdingului ca Group Strategic Development Director

 In News

București, 8 iulie 2019 E-INFRA anunță astăzi că își extinde echipa de management, iar doi profesioniști cu experiență demonstrată preiau, începând din data de 1 iulie, roluri-cheie în companie: Marius Ghica se alătură holdingului în rolul de CFO iar Olga Melihov în postura de Group Strategic Development Director.

“Rămânem consecvenți planului de a construi, la nivelul E-INFRA, una dintre cele mai puternice echipe de profesioniști din România. Marius Ghica va fi principalul lider al performanței financiare a grupului. Marius ne va ajuta să transformam viziunile și proiectele strategice la care lucrăm în modele de business sustenabile și profitabile, care să concretizeze misiunea grupului E-INFRA, de a construi infrastructura modernă cu impact esențial și vizibil în creșterea calității vieții în România și în regiune. În paralel, Olga Melihov va avea misiunea de a ne aduce mai aproape de clienții noștri, transformând nevoia lor de infrastructură (infrastructure-as-a-service) în oportunități strategice de business pentru noi, dar și de a continua să dezvolte abordarea comercială integrată pentru cele 5 companii din grup pe toate ariile principale de infrastructură pe care le acoperim – energie, telecom, construcții și smart city” declară Daniel Farmache, CEO, E-INFRA.

Marius Ghica aduce grupului o experiență solidă în energie și în proiecte strategice financiare complexe. Cariera sa se întinde pe mai mult de 20 de ani, dintre care peste 15 ani a ocupat poziții de senior management in audit, gestiune financiara, strategie și finanțe corporative în zona financiara si de corporate development, cu focus în industria petroliera, în principal in cadrul KMG International (grupul Rompetrol), Ernst & Young și Arthur Andersen.

„Mă alătur, de acum, unei echipe dinamice, cu ambiții mari. Infrastructura este obiectiv strategic în orice economie iar planurile de dezvoltare E-INFRA sunt construite în jurul unor nevoi reale și iminente de dezvoltare a infrastructurii critice.  Îmi doresc să contribui cu toată experiența acumulată până acum pentru a fructfica aceste oportunități atât în România cât și internațional.”

Olga Melihov, unul dintre profesioniștii cu o experiență demonstrată în piața regională de real estate, a ocupat anterior rolul de Country Manager la BNP Paribas Real Estate Romania, una dintre cele mai puternice filiale din Europa Centrală și de Est ale grupului.  Cu o experiență în management de peste 15 ani în regiune, Olga a avut roluri importante, în trecut, în cadrul Seracom International Group Rusia, fiind responsabilă de înființarea, managementul și dezvoltarea filialei din Moscova a companiei. Ulterior, în cadrul Mayland Real Estate, a condus aria de comunicare, marketing și dezvoltare internațională a companiei în țări precum România, Ucraina și Polonia.

“Pentru mine E-INFRA reprezintă români care construiesc in Romania și pentru Romania, și am primit cu bucurie propunerea de a mă alătura acestei echipe atât de pasionate, deschise și inovatoare. Sunt nerăbdătoare să îmi aduc contribuția la implementarea noii strategii de dezvoltare și creștere sustenabila a business-ului, având ca obiectiv principal extinderea portofoliului de clienți și consolidarea de parteneriate naționale și internaționale la nivelul tuturor celor cinci companii ale holdingului.” 

Despre E-INFRA

E-INFRA este un grup de cinci companii active în domeniul infrastructurii, al căror rol este cel de a susține calitatea vieții oamenilor, printr-o infrastructură modernă.

Grupul E-INFRA activează în doua sectoare din domeniul infrastructurii: deținerea si operarea de infrastructură proprie de telecomunicații și energie, și servicii profesionale în infrastructura energetică, de telecomunicații și construcții civile.

Din grup fac parte Electrogrup SA, Direct One SA, Netcity Telecom SRL, Nova Power & Gas SRL și WESEE SRL, care reunesc, în prezent, peste 600 de angajați și au generat o cifra de afaceri consolidată, la nivelul anului 2018, de peste 100 milioane de euro. Mai multe informații sunt disponibile pe pagina www.e-infra.ro.

Start typing and press Enter to search