E-INFRA, burse în valoare de 450.000€ pentru studenții români admiși în cadrul London Business School

 In News, News

Un program de burse generos constituit pentru a susține studenții români admiși în cadrul London Business School

E-INFRA oferă burse în valoare de 450.000€ pentru studenții români admiși în cadrul London Business School, în următorii 3 ani. În urma donației în fondul programului anual de burse LBS, studenții români vor avea șansa să studieze în cadrul unei instituții de top, fiind în același timp și bursieri E-INFRA.

Teofil Mureșan, CEO E-INFRA, absolvent al programelor Sloan London Business School și OPM Hardvard Business School, continuă astfel misiunea Grupului de a sprijini educația și generația viitoare de lideri, printr-o acțiune ce își propune să ofere oportunități și să sprijine tinerii români în a dezvolta abilități de management, strategie și luarea deciziilor, pentru un impact pozitiv și de durată asupra viitorului lor și al României.

Vorbind despre experiența sa ca student London Business School și despre importanța susținerii viitoarelor generații de lideri de afaceri, dl. Mureșan a declarat: „După ce am absolvit, în 2012, programul LBS Sloan, am început să văd lumea afacerilor diferit – ceea ce a avut un impact pozitiv asupra succesului afacerii mele și, în cele din urmă, a schimbat și traiectoria carierei mele antreprenoriale. De asemenea, fiul meu a absolvit programul Master in Management al LBS, așa că impactul programelor și al instituției asupra familiei a fost unul semnificativ. Sper ca această donație să creeze o oportunitate pentru tinerii români motivați și care muncesc din greu pentru a-și urma visul prin intermediul unei educații mai bune, în cadrul unei școli minunate. Și, de asemenea, sper că acești tineri vor aduce înapoi în România noile cunoștințe și conexiunile internaționale dobândite, pentru un impact de lungă durată asupra țării și a viitorului ei.”

Profesorul Florin Vasvari, Director academic la Institutul de Antreprenoriat și Capital Privat din cadrul London Business School, a declarat: „Această donație generoasă va crea oportunități noi pentru talentații studenți români din cadrul London Business School care urmăresc dezvoltarea personală și profesională și care urmează să devină noua generație de lideri de afaceri ai României. Sper ca inițiativa lui Teofil să inspire și alți lideri de afaceri de succes din România pentru a investi în educație.”

Despre London Business School

Prezentă în Londra și Dubai – instituția este bine poziționată pentru a facilita studenților din mai mult de 130 de țări învățarea instrumentelor necesare din mediul de afaceri de astăzi. Școala are peste 47.000 de absolvenți, din mai mult de 150 de țări și oferă o multitudine de cunoștințe, experiență de afaceri și oportunități de networking la nivel mondial.

Despre campania „Forever Forward” a London Business School

Campania de strângere de fonduri „Forever Forward” a London Business School își propune să strângă 200 de milioane de lire sterline, investiție care va contribui la crearea unui impact puternic asupra afacerilor și a lumii.

Start typing and press Enter to search