E-INFRA numește un bancher de investiții în poziția de Deputy CEO al grupului

 In Stiri

E-INFRA (Electrogrup Infrastructure S.A.) anunță că Daniel Farmache, unul dintre cei mai apreciați bancheri de investiții ai tinerei generații, a fost numit în funcţia de Deputy CEO al holding-ului E-INFRA, unul dintre cele mai mari grupuri de infrastructură private din România. El ocupă această poziţie din luna iunie.

Daniel Farmache se alătură E-INFRA după ce anterior a făcut parte din divizia de investment banking a Citigroup din Londra, lucrând în cele mai mari IPO-uri și mandate M&A din Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa. Înainte de această poziție, Daniel Farmache a lucrat în cadrul biroului Citi din România pentru mari companii cu capital românesc, în tranzacții pe piețele de capital și diverse structuri de credit. În 2016, Daniel Farmache a fost consilier în Cancelaria Prim-ministrului și director de cabinet al ministrului Muncii.

“Cooptarea lui Daniel Farmache în echipa de management E-INFRA reflectă strategia noastră de a atrage specialiștii de top înapoi în țară și de a le fructifica expertiza internațională în beneficiul companiilor din grup. Alături de el, vom continua să livrăm proiecte complexe de infrastructură care necesită mecanisme de finanțare adaptate, pe care Daniel le aduce în grup după o experiența internațională în City-ul londonez,” a declarat Marian Pantazescu, CEO E-INFRA.

Daniel Farmache este absolventul unui MBA la London Business School, cu un stagiu la Massachusetts Institute of Technology, este licențiat cu first class honours în finanțe-bănci în Marea Britanie (University of Reading – ICMA Centre) și în drept la București (Universitatea Nicolae Titulescu) și deține certificatul CFA (Chartered Financial Analyst).

”Sunt onorat și entuziasmat să pun tot ce am învățat în slujba unei viziuni ambițioase a capitalului privat românesc”, spune Daniel Farmache. ”Am lucrat în trecut cu companii de top în regiune și văd E-INFRA devenind una dintre ele, pe fundația existentă de valori sănătoase – muncă de calitate, cultură antreprenorială și integritate. Împreună cu Teofil, Simion, Marian și echipa, vrem să transformăm E-INFRA într-un lider regional, care îmbunătățește viețile oamenilor prin infrastructuri moderne.”

Despre E-INFRA

E-INFRA (Electrogrup Infrastructure S.A.) este un grup de companii active în domeniul infrastructurii, a cărui viziune este aceea de a susține calitatea vieții oamenilor printr-o infrastructură modernă.

Misiunea grupului este să contribuie la creșterea economică și socială prin stimularea dezvoltării infrastructurii moderne, extinderea continuă a investițiilor și specializarea expertizelor proprii.

Din grup fac parte Electrogrup SA, Direct One SA, Netcity Telecom SRL, Nova Power & Gas SRL și WESEE SRL, care reunesc în prezent peste 700 de angajați și au generat o cifra de afaceri consolidată la nivelul anului 2017 de peste 100 milioane de euro.

 

 

Start typing and press Enter to search