Noi Directori Generali pentru Electrogrup și Direct One

 In Stiri
  • Adrian Florea preia funcția de Director General al Electrogrup
  • Adrian Răcășan preia și rolul de Director General al Direct One

 București, 9 ianuarie 2019 E-INFRA (Electrogrup Infrastructure S.A.) anunță astăzi că Adrian Florea ocupă, din această săptămână, funcția de Director General al companiei Electrogrup SA și, în același timp, Adrian Răcășan preia și rolul de Director General al Direct One SA, în paralel cu poziția de conducere a Netcity Telecom SRL. De asemenea, Teodor Băbuț devine, de la 1 martie, Director General Adjunct al Electrogrup SA.

“Începutul de an aduce o serie de schimbări de management în cadrul Grupului E-INFRA, menite să constituie baza dezvoltării holding-ului, pe parcursul următorilor ani. Fiecare dintre noile poziții este ocupată de oameni care cunosc foarte bine activitatea grupului la nivel strategic si operațional și vor contribui la creșterea sănătoasă și sustenabilă a business-ului. Adrian Florea are o vedere clară a sinergiilor dintre Electrogrup, Direct One și Netcity și este deja parte din ADN-ul grupului. Adrian Răcășan va asigura o abordare unitară a grupului asupra oportunităților din spațiul telecom, asupra căruia are deja o înțelegere complexă. De asemenea, Teodor Băbuț revine în cadrul Electrogrup după o perioadă de succes la conducerea WESEE și reprezintă un exemplu remarcabil de carieră în cadrul grupului”, declară Daniel Farmache, CEO al E-INFRA, începând din 1 ianuarie 2019.

Adrian Florea preia noul rol din postura de Director General al Direct One SA și membru al Consiliului de Administrație al Electrogrup SA. Cu o carieră solidă în cadrul grupului E-INFRA, Adrian Florea aduce și o bogată experiență în companii de tehnologie și telecomunicații, cu roluri-cheie în Netcity Telecom, Orange România, Vodafone România, Cosmote România, Zapp și Motorola. Licențiat în Inginerie Aerospațială la Universitatea Politehnica din Bucuresti, Florea a absolvit studiile MBA în cadrul ASEBUSS. Noua poziție a lui Adrian Florea a fost ocupată, până în prezent, de către Alina Pop.

Poziția de Director General al Direct One SA trece, de acum, în responsabilitatea lui Adrian Răcășan, care își păstrează și atribuțiile de conducere a companiei Netcity Telecom SRL. Cu roluri importante în dezvoltarea rețelelor Astral și UPC, Adrian Răcășan a promovat, pe parcursul carierei sale în cadrul Netcity, ocupând inițial funcția de Director Tehnic. Licențiat în Ingineria Sistemelor și Calculatoarelor , Răcășan are și un MBA de la BBS/ CNAM Paris.

Teodor Băbuț, Director General al WESEE SRL pe parcursul ultimilor trei ani, va prelua, începând cu data de 1 martie, rolul de Director General Adjunct al Electrogrup SA. Anterior funcției de conducere din cadrul WESEE, Teodor Băbuț a condus departamentul comercial al Electrogrup. Băbuț a coordonat afacerile din Europa de Est ale diviziei Downhole din cadrul National Oilwell Varco Inc. USA, este inginer licențiat la Universitatea Babeș-Bolyai și a absolvit un MBA la University of Hull.

 

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search