ELECTROGRUP INFRASTRUCTURE SA (E-INFRA) – holding integrat, rezultate financiare 2017

 In Stiri

(București, 14/05/2018) Compania raportează cifra de afaceri consolidată de 107,5 milioane Euro, reprezentând o creștere cu 39% fața de anul 2016 și profitul operațional consolidat EBITDA 22,57 milioane Euro, în creștere cu 38%, conform auditului IFRS.

„Viitorul va aduce tot mai multă tehnologie în viața noastră. Companiile care aplică sau dezvoltă tehnologie vor fi câștigătorii piețelor. Infrastructura este suportul pe care funcționează și se dezvoltă tehnologia. Ele lucrează împreună și satisfac cerințele oamenilor. Grupul nostru de companii construiește și investește în infrastructură modernă în mai multe industrii și în diverse forme de colaborare și parteneriate”, declară Teofil Muresan, Fondator și Președinte al Consiliului de Administrație E-INFRA.

Holdingul Electrogrup Infrastructure cuprinde cinci companii: Electrogrup SA, Direct One SA, Netcity Telecom SRL, Nova Power & Gas SRL și WESEE SRL.

Activitatea principală a grupului este în domeniul infrastructurii. Companiile activează în cele două principale verticale de business: deținerea și exploatarea de infrastructură diversă și construcția de infrastructură pentru alți operatori sau investitori.
Crearea holdingului E-INFRA la sfârșitul anului 2017 urmărește atât valorificarea oportunităților generate de nevoia de infrastructură modernă în aproape orice domeniu dar și funcționarea ca un grup integrat, optimizat, competitiv, într-o platformă multi-industrie solidă.
Electrogrup Infrastructure își propune să atragă finanțare pentru creștere organică în domeniile în care activează dar și pentru continuarea proceselor de achiziții și fuziuni în Romania și în alte țări.

Start typing and press Enter to search