Daniel Farmache, CEO E-INFRA, prezent la ZF Cei mai mari jucatori in economie 2019

 In Stiri

Daniel Farmache, CEO E-INFRA, fost prezent astazi la evenimentul ZF al anului care renuneste cele mai importante companii din economia romaneasca, pentru a discuta despre factorii careu au determinat cresterea veniturilor in companiile din grup in 2018 si cum se prefigureaza strategiile de viitor. 

Unul dintre proiectele strategice ale companiei si probabil cel mai de succes PPP la nivel national a fost in 2018 proiectul Netcity: 

“ Detinem compania de proiect Netcity care, cu bani 100% privati, construieste infrastructura pentru fibră optica din Bucuresti. Este cel mai mare proiect de infrastructura in derulare din Capitala. Vrem sa acceleram ritmul de acoperire cu fibra optica in Bucuresti. Am ajuns la 1.500 km de reţea iar ritmul natural este de 400-500 de km pe an”.

Electrogrup a castigat in paralel accelerat cota pe piata cu serviciile de constructii in toate cele 3 domenii de activitate – civile & industriale, energie si telecom, vizand cresterea portofoliului in zona constructiei de infrastructura de distributie pentru gaze naturale pe fondul unei nevoi crescute de servire a populatiei la nivel national:

“Firmele de constructii de infrastructura au cam disparut din Romania. Noi, pe divizia de constructii, avem proiecte mai mult in afara tarii, segment care genereaza aproape 40% din cifra de afaceri. In afara Capitalei construim infrastructura de gaze – retele locale de distributie. Doar 29% dintre localitatile din Romania au retele de gaze, fată de un procent de peste 90% de exemplu in Ungaria.”

Mai multe informatii aici.

Start typing and press Enter to search